Våra olika UV-härdlampor

Fullständig härdning av limmerna är mycket viktigt vid en glasreparation. Limmet härdas av ett speciellt UV-ljus. Autoglass Restore har UV-härdlamporna som verkstäderna behöver.

UV-Triple+, framtidens uv-härdlampa, utvecklad i sverige


Detta är bilbranschens första UVlampa som är förprogrammerad med 3 olika härdprogram beroende på limkvalité och snabbhet som önskas på härdningen.

+ Progressive program - Nu har vi skapat ett helt nytt och unikt program som är rekommenderat från Univeristetsforskningar över hur ett UV lim ska härdas för bästa genomhärdning och livslängd. I 10 sekunder härdar lampan på svag effekt för att molekylerna i limmet ska kunna skapa kedja och greppa ytorna som ska limmas ihop. Därefter ökar styrkan för varje sekund och efter ytterligare 10 sekunder uppnås maximal ljusstyrka och då härdas limmet i 10 sekunder extra. Detta tar endast 30 sekunder totalt. 

+ HighSpeed program - Detta är vårt snabbaste program på otroliga 15 sekunder som vi har förinställt. Ni kan även programmera egna tider och vill ni så härdas vår pitfiller på endast 8 sekunder. Snabbast i världen?

+ Traditionellt program - Detta programmet är en härdning som pågår med svagare effekt som pågår i en minut.

UV triple + fungerar från 5v upp till 30v
Den är helt svensktillverkad. 
Den innehåller en 32-bit processor
Som bonus kan ni programmera er egna tid. 
  

UV-basic, UV-led

Detta är en speciellt framtagen UV-lampa som är kalibrerat och är tillverkad med exakt rätt frekvens av UV-ljus. Detta ger en härdning av stenskottet på endast 15-20 sekunder. Pitfillern är hård redan efter 10 sekunder vill vi ni härdar 15-20 sekunder för att uppnå högsta kvalité. 

Den leveraras i ett komplett set med lampa, batteri, batteriladdare för två 18650-uppladdningsbara specialbatterier. Varje del kan säljas separat.  

UV-lampa till långa sprickor

  • Lampans mått är 60cm x 5cm för härdning av långa sprickor
  • 12v 15w, UV Ljusrör ger en snabb och effektiv härdtid
  • 2st sugkoppar för fastsättning mot rutan
  • Extra långa sladdar
  • Extra kraftigt hölje och skydd runt ljusröret
  • Hög kvalite på kretskort och elsladdar
  • 12v 15w, 50cm långa ljusrör